Mina nyslipade trägolv

Eftersom jag ändå inte kunde sova steg jag upp riktigt tidigt idag. Jag har nyligen köpt en lägenhet i Uppsala och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Just nu sitter jag med en kopp kaffe i köket och fick lust att skriva några rader till er läsare, om vad som är på gång här hemma. Jag vet att många av er också har olika projekt på gång. Det finns ett företag inom bygg som heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice här i närheten. Nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig med golvslipning här hemma i nyinköpta lägenheten i Uppsala. Jag tackar grannarna Patrik och Amanda som rekommenderade mig att anlita Örkulla Bygg & Fastighetsservice. Tack! Golven blev precis så snygga som jag önskade. 

 

Jag började med att ringa upp den här firman och berättade vad jag ville få gjort. Deras duktiga och erfarna hantverkare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter gav de mig lite olika alternativ, nya golv i olika material, eller att slipa det befintliga. När jag hade bestämt mig för hur jag ville ha det, tog slipningen vid. Det är mycket som kan gå fel om en detta arbete inte utförs med största noggrannhet. Allt är gjort utifrån gällande regler och praxis och det blev så snyggt! Jag kommer anlita Örkulla Bygg & Fastighetsservice fler gånger om behov uppstår.  

 

Örkulla Bygg & Fastighetsservice erbjuder många olika tjänster inom bygg- och snickeribranschen. Det går bland annat att få hjälp inom betong, fastighetsskötsel, fönstermontering, golvläggning, golvslipning, isolering, kakel, klinkers, köksrenovering, murning, målning, tapetsering, rivning, snickeri och trappor. Detta är endast ett urval. Det finns många andra typer av tjänster. Det här företaget har gjort ett riktigt bra jobb hemma hos mig!