Köpvillkor

Här hittar du information om hur du handlar i vår webbshop hos Handplockat.

Villkor.
För att handla hos Handplockats webbutik måste du vara över 18år.
 
Priser anges i Svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%).

Vi har ingen minimi order alla beställningar är välkomna

Lagerstatus kan ibland vara missvisande då vi har samma lager till vår fysiska butik, vi kontaktar dig direkt om varan skulle vara slut.


Vi har ett betalsätt och det är Faktura genom Klarna.
Fraktkostnaden är 69:-


Leverans.
Vi strävar efter att alltid ha snabb leverans.


Byte/retur Kläder
Köparen står för returkostnaden. Mejla alltid oss innan du returnerar varorna.
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med den dag du mottog avin.Rea är det ingen bytes eller returrätt på. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Du ansvarar för att vi får tillbaka varan oanvänd och oskadad. 

Fotografier i webshopen
Eftersom jag tar de flesta korten själv så kan jag inte garantera att helt korrekt färgbild ges i webshopen, även om det självklart är en strävan att göra. Hoppas att ni har överseende med detta. 

Orderbekräftelse
I samband med din beställning får du en orderbekräftelse direkt till din e-mailadress du uppgett vid beställningen  

Öppet köp.
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med den dag du mottog avin. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Rea varor är det ingen bytes eller returrätt på. Du ansvarar för att vi får tillbaka varan oanvänd och oskadad.
Den ska skickas tillbaka till oss i originalförpackningen. Vi betalar tillbaka hela värdet på varan förutsatt att du gjort vad som står ovan, men du får själv stå för returfraktkostanden.
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka något. Det kan ta upp till 14 dagar innan du får pengarna tillbaka efter det att vi har mottagit din retur.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Hämta inte ut paketet om du ser att det är skadat, gör direkt en skadeanmälan hos ditt utlämningsställe av Dhl Service point. Om det skulle uppstå någon tvist så är det bara att kontakta oss så löser vi det.

Ej utlöst paket.
För ett ej uthämtat paket debiterar vi 400:-  Det fakturerar vi dig när det har kommit i retur för att täcka alla extra kostnader som vi får. Paketen finns kvar på utlämningsställe i 14 dagar.


Dina synpunkter och ideer
Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och ideer för att utveckla vår butik. Positiva som negativa. Tveka inte att höra av dig.

Kontakt
Handplockat

Köpmannagatan 14

95234 Kalix   

handplockatkalix@outlook.com

Telefontid mellan 10-18 vardagar

lördagar 10-14
0923-10024